Otte wint met gemak het Duits onderonsje en verdubbelt bijna je inzet!

Een Duits duel in de eerste ronde van Wimbledon. Otte en Gojowcyk nemen het tegen elkaar op. Volgens de bookies is Otte duidelijk de favoriet. Daar gaan wij volledig mee akkoord. Otte heeft er een geweldige voorbereiding opzitten. Hij behaalde zowel in Stuttgart als in Halle 2 keer de halve finale. Daar verloor hij respectievelijk van Berrettini en Medvedev, wat dus zeker geen schande is. In die 2 toernooien wist hij spelers zoals Shapovalov en Khachanov te verslaan. De opslag van de nummer 37 van de wereld werkt goed op gras, waardoor hij zijn opslaggames relatief makkelijk kan behouden.

Gojowcyk heeft het moeilijk op het gras. Hij deed aan dezelfde toernooien mee als Otte, maar strandde 2 keer in de kwalificatie. Hij verloor 6-3/6-4 tegen O’Connell en 6-2/6-3 tegen Griekspoor. De nummer 89 van de wereld heeft het in tegenstelling tot Otte helemaal niet zo makkelijk met het behouden van zijn opslaggames.

Beide heren speelden al 1 keer eerder tegen elkaar, die wedstrijd werd met 6-3/6-1 gewonnen door Otte. We verwachten dat Otte het Duits onderonsje opnieuw zal winnen met duidelijke cijfers.

Live Betting NL - de #1 op live wedden