Huidige wereldkampioen Frankrijk opzoek naar hun eerste overwinning in de Nations League!

Het team van Deschamps heeft in deze campagne van de Nations League nog geen overwinning kunnen behalen. De wereldkampioen verloor hun eerste wedstrijd tegen Denemarken nadat ze een voorsprong weggaven, het werd uiteindelijk 1-2 voor Denemarken. Ook tegen Kroatië gaf Frankrijk een voorsprong weg, ze bleven steken op een 1-1 gelijkspel. Na deze 2 matchen heeft Frankrijk toch wel nood aan een overwinning, om iets van druk te zetten op leider Denemarken. Oostenrijk begon goed aan de Nations League met een overwinning in en tegen Kroatië, maar in hun 2de wedstrijd was Denemarken te sterk voor de Oostenrijkers. Ze verloren thuis in eigen land met 1-2. Ondanks de degelijke start van Oostenrijk met hun 3/6, verwachten we dat Frankrijk zeer gemotiveerd aan de aftrap zal staan na hun matige start. Hierdoor zullen sterren zoals Mbappe, Benzema, Coman etc het verschil kunnen maken en zorgen voor de eerste overwinning voor Frankrijk in de Nations League.

Live Betting NL - de #1 op live wedden