Wedtips Hongarije – Engeland: bizarre odds voor één doelpunt!

Er is voldoende kritiek op de Nations League, maar het toernooi heeft ook voordelen. Eén daarvan is dat we enkele van ‘s werelds grootste sterren aan het werk kunnen zien. Eén van die sterren staat centraal bij de wedtips van Hongarije tegen Engeland.

Hongarije – Engeland

Hongarije en Engeland treffen elkaar in groep 3 van League A. Deze groep bestaat daarnaast uit Duitsland en Italië. Pittig poultje dus. De Engelsen willen zich meten aan de andere twee Europese grootmachten uit deze poule en moeten daarom winnen van de Hongaren.

De doelpuntenmaker bij Engeland

De kansen op een overwinning liggen letterlijk en figuurlijk voornamelijk bij één speler: Harry Kane. De spits van Tottenham Hotspur is niet alleen bij zijn club topschutter, maar ook in nationaal verband legt hij de nodige ballen in het netje.

Tegen Zwitserland scoorde Harry Kane en in de wedstrijd daarvoor, tegen San Marino, was het zelfs vier keer raak in één helft. De spits is razendscherp voor het doel en het feit dat de 28-jarige aanvalsleider de penalty’s neemt bij het nationale elftal draagt ook bij aan de productie.

Harry Kane scoorde in zijn laatste 10 wedstrijden voor Engeland 13 keer

Hongarije – Engeland H2H

De ontmoeting tussen Hongarije en Engeland is niet bepaald de eerste. Sinds 1962 stonden de landen al 10 keer tegenover elkaar. De meest recente ontmoetingen stammen uit 2021. In deze ontmoetingen werd er één keer gewonnen door de Engelsen en één keer eindigde het duel in een gelijkspel. Harry Kane wist het net in één van deze wedstrijden te vinden.

Conclusie en wedtips Hongarije – Engeland 

Engeland begint als grote favoriet aan het duel met Hongarije. Mede door het feit dat de andere concurrentie in de poule, met Italië en Duitsland, over nog meer kwaliteit beschikt dan de tegenstander van vandaag. Om de punten binnen te harken moet topschutter Harry Kane leveren. Als de spits levert, levert het jou een mooie winst op!

  • Harry Kane scoort (6/10 units) @2.08

Meer tips lezen? 👇