Gevecht tussen de jongelingen!

Sebastiaan Korda lijkt zijn vorm terug gevonden te hebben. Ondanks zijn matige prestaties waarbij hij in Rome zijn eerste match verloor en in Madrid zijn 2de match, is hij geweldig begonnen in Frankrijk. De Amerikaan won zijn eerste 2 matchen op Roland Garros met overtuigende cijfers. In de eerste ronde versloeg hij Millman met 6-1/7-5/7-6 en ook in de 2de ronde won hij met 3-0. Hij versloeg thuisspeler Gasquet, die enorm veel steun kreeg van het publiek, met 7-6/6-3/6-3. Zijn volgende tegenstander is titelfavoriet Alcarez. Korda weet dat hij de Spanjaard het moeilijk kan maken, omdat hij de laatste speler is die Alcarez versloeg op het gravel. De Amerikaan won met 7-6/6-7/6-3 op het ATP toernooi in Monaco.

Alcarez verkeerd in een uitstekende vorm. De Spanjaard heeft zijn laatste 12 matchen op het gravel niet verloren. Hij won het afgelopen ATP toernooi in Barcelona waar hij onder andere Nadal, Djokovic en Zverev versloeg. Op Roland Garros won hij de eerste ronde relatief makkelijk, hij won met 6-4/6-2/6-0 van de Argentijn Londero. Maar in de 2de ronde had hij het zeer moeilijk met zijn landgenoot Ramos. Hij won zeer nipt met 6-1/6-7/5-7/7-6/6-4 waarbij hij zelfs een matchpunt overleefde tegen de veteraan. De match duurde maar liefst 4 uur en 38 minuten, hierdoor heeft hij veel minder recuperatie gehad ten opzichte van zijn tegenstander Korda dat in het voordeel speelt voor de Amerikaan.

We verwachten dat het een lastige wedstrijd zal zijn voor Alcarez, waarbij er een grote kans is dat het een lange wedstrijd zal worden met veel games.

Live Betting NL - de #1 op live wedden