De nummer 1 van België drukt door!

Het beloofd een spannend duel te worden tussen Tiafoe en Goffin. Beide heren hadden niet veel problemen in de eerste ronde van de grand slam. Goffin was met een 3-1 overwinning te sterk voor Lehecka. Goffin wist steeds al vroeg in de set de opslag van Lehecka te breaken, waardoor hij dus niet echt in de problemen kwam. Tiafoe won zijn eerste ronde 3-0 tegen de Fransman Bonzi. De Amerikaan verloor dus geen set, al was het toch een spannende match. Hij versloeg de thuisspeler met 7-5/7-5/7-6.

Zoals al vaker is gezegd, lijkt Goffin zijn oude vorm terug gevonden te hebben. Hij maakte indruk in zowel Marrakech, Monaco, maar ook in Madrid waar hij bijna de koning van het gravel (Nadal) uitschakelde. Tiafoe heeft het wat moeilijk op gravel. Hij verloor begin deze maand 2 keer in de eerste ronde, dit was in Rome en in Madrid.

We verwachten dat Goffin zijn goede vorm door kan trekken en dit duel naar zijn hand kan zetten.

Live Betting NL - de #1 op live wedden