Gekkenhuis in Frankrijk!

Iedereen die wel eens Roland Garros kijkt weet het wel. Wanneer er een Fransman speelt, kan het spoken. Het publiek speelt een heel grote factor. Dat hebben we ook gezien tegen De Minaur. De voorbereiding voor Roland Garros van Gaston was ronduit slecht, maar toch won hij zijn eerste ronde tegen een goede tegenstander.

Cachin won zijn eerste match tegen Gombos, wat zeker een haalbare kaart was. De Argentijn kwam met geluk in het hoofdtoernooi. Hij verloor zijn laatste kwalificatiematch, maar hij had geluk en werd lucky loser. De nummer 153 van de wereld speelt eigenlijk alleen maar Challengers, dit jaar deed hij nog niet eerder mee aan een ATP-toernooi. Gaston is dit niveau wel meer gewoon, alleen doet hij het dit jaar nog niet zo goed.

Zoals eerder gezegd verwachten wij dat het publiek zich weer achter Gaston zal zetten en hiermee een grote rol zal spelen. Voor deze notering vinden wij het een zeer mooie opportuniteit. Een handicap is ook goed mogelijk, daar zijn de noteringen natuurlijk nog hoger.