Trekt de Brit de lange wedstrijd over de streep?

Rolland Garros is terug! In de eerste ronde neemt de Brit Evans het op tegen Cerundolo. Evans zijn gravelseizoen is tot nu toe niet super, maar toch heeft hij met momenten goed tennis laten zien. Zo verloor hij bijvoorbeeld 7-6/7-5 tegen nummer 7 van de wereld, Andrey Rublev. Ook won hij onder andere tegen Bautista en Delbonis, toch mannen die niet slecht zijn op gravel.

Cerundolo heeft ook al goede resultaten gehaald dit jaar. Zo behaald hij begin dit jaar in Argentinië de kwartfinale van een ATP-toernooi, waar hij nipt verloor van landgenoot Schwartzman. Vorige week in Lyon verloor hij nipt tegen Norrie, die daarna doorstootte naar de finale. We verwachten dat beide heren aan elkaar gewaagd zullen zijn. Het zal een close match worden, waardat 4, of misschien zelfs 5 sets zeker niet uitgesloten is. Als we een winnaar moeten aanduiden, kiezen we voor Evans. Die kan je ook spelen aan een odd van 1.73