Wedtips Eindhoven – ADO Den Haag: topscorer doet het weer!

In Eindhoven valt vandaag de beslissing bij Eindhoven – ADO Den Haag: wie speelt de finale van de play offs om promotie naar de Eredivisie. De eerste ontmoeting eindigde in een 2-1 overwinning voor de ploeg uit Den Haag. Er is dus werk aan de winkel voor Eindhoven. Hier lees je wedtips voor Eindhoven – ADO Den Haag.

Alles of niets voor Eindhoven

Door de nederlaag in Den Haag is het alles of niets voor Eindhoven. Er moet een 2-1 overwinning weggepoetst worden en alleen een overwinning met twee doelpunten of meer verschil zijn genoeg om zonder verlenging de finale te halen.

Joey Sleegers in bloedvorm

Eindhoven heeft één troef in handen die de finale nog kan bewerkstelligen: Joey Sleegers. Hoewel Sleegers de middelvinger en niet de spits bij Eindhoven is, heeft de 27-jarige middenvelder veruit de meeste doelpunten gescoord voor zijn ploeg. Met 21 doelpunten in 27 wedstrijden laat Sleegers de concurrentie mijlenver achter zich.

Dat betekent dat in deze return alle ogen op de middenvelder van Eindhoven gericht zijn. Iedereen die de club een warm hart toedraagt heeft zijn of haar hoop op de 27-jarige gevestigd. Wij ook. De odd op een doelpunt van deze geweldenaar is namelijk met 2.43 bizar hoog!

Joey Sleegers scoorde 8 doelpunten in zijn laatste 8 wedstrijden

Conclusie en wedtips Eindhoven – ADO Den Haag

In deze return is het Eindhoven dat moet komen. De ploeg staat immers met 2-1 achter in het tweeluik en ADO Den Haag verdedigt die voorsprong maar wat graag. Als het van iemand moet komen bij Eindhoven, dan is het wel van Sleegers. De odd is bovendien om te smullen.

  • Joey Sleegers scoort (6/10 units) @2.43

Meer tips lezen? 👇

Live Betting NL - de #1 op live wedden