Willem II doet het maximale om niet te degraderen!

Vanmiddag staat de laatste speelronde van dit Eredivisieseizoen op de planning. Willem II neemt het in eigen huis op tegen Utrecht en hoopt zich direct te handhaven.

Willem II staat momenteel op de 17e plaats, de plek die leidt tot directe degradatie. Het gat naar nummer 16 Fortuna en nummer 15 bedraagt 2 punten. Om niet direct degraderen heeft Willem II de drie punten nodig en zal het af moeten wachten wat de concurrentie doet. Fortuna gaat op bezoek bij het nog voor Europese play-offs strijdende NEC. Sparta gaat op bezoek bij Heracles. De ploeg uit Almelo zou bij ongunstige uitslagen nog op de 16e plek kunnen eindigen.

ODDS BOOST TOT 30 KEER JE INZET!


Willem II ontvangt zelf Utrecht. De club uit de Domstad staat op een 7e plaats, is zeker van de play-offs voor Europees voetbal en speelt eigenlijk nergens meer voor. Utrecht kan geen plekken meer stijgen of zakken. Willem II heeft in de laatste 4 wedstrijden 7 punten gepakt waardoor directe degradatie vooralsnog afgewend is.

Wij denken dat Willem II vandaag, gesteund door het publiek, de volle buit zal pakken. Hierdoor is het zeer goed mogelijk dat de club uit Tilburg niet direct gaat degraderen of zich zelfs direct handhaaft. Als de Tricolores net zo spelen als de vorige thuiswedstrijd tegen Heracles is er geen twijfel dat de 3 punten in Tilburg blijven!