Graafschap bereikt de volgende ronde van de play-offs!

Vanavond staat de terugwedstrijd van de eerste ronde van de play-offs voor Eindhoven en Graafschap op het programma. Om 20:00 wordt er afgetrapt in Eindhoven. Maandag stonden de ploegen al tegenover elkaar in Doetinchem. We tipten toen De Graafschap wint maar de wedstrijd eindigde, na 2 penalty’s, in 1-1.

Graafschap had het betere van het spel en creëerde ook de grootste kansen. De Doetinchemmers schoten 16 keer waarvan er 4 tussen de palen waren. Eindhoven schoot 8 keer waarvan alleen de penalty op doel was. 

Wij denken dat De Graafschap de volgende ronde van de play-offs gaat bereiken. De ploeg van Jan Vreman heeft gewoonweg meer ervaring met play-off voetbal en zal door een vol uitvak gesteund worden. Wij spelen daarom dat De Graafschap de volgende ronde bereikt!