Arsenal slaat aanval van Tottenham af!

Vanavond nemen Tottenham en Arsenal het tegen elkaar op. Deze wedstrijd is een directe strijd om plaats 4, de plek die recht geeft op Champions League voetbal.

Arsenal staat momenteel op de 4e plaats met 66 punten. De ploeg van Arteta begon dramatisch na dit seizoen en heeft zelf een aantal weken op de laatste plaatsen gestaan. Toch heeft Arsenal de boel weer op de rit gekregen en zijn ze na een enorme inhaalslag op plaats 4 beland. De laatste weken zijn de Gunners, na een dipje, weer in goede vorm. De laatste 4 wedstrijden werden winnend afgesloten. Hier zaten ook knappe overwinningen op United en Chelsea bij.

Tottenham kent een iets wisselvalliger seizoen. De club van Conte staat toch op de 5e plaats met maar 1 punt achterstand op Arsenal. De vorm van de laatste maand is typerend voor het seizoen van de Spurs. Van de laatste 4 wedstrijden werd er maar 1 gewonnen. Wel werd er afgelopen weekend knap gelijkgespeeld tegen Liverpool.

Wij denken dat Arsenal de aanval van Tottenham voor plaats 4 af zal slaan door niet te verliezen. Tottenham won dit seizoen maar twee topwedstrijden, uit en thuis tegen Manchester City. Arsenal deed het in toppers een stukje beter en dat geeft voor ons de doorslag!