Tennisverdubbelaar: Goffin en Norrie zetten sterke prestaties door!

Cilic – Norrie: Norrie wint (1.64)

Cameron Norrie (ATP 11) speelt een sterk seizoen. Vooralsnog leverde dat geen toernooiwinsten op, al kwam hij er in Acapulco wel heel dicht bij: hij verloor de finale van Nadal. In zijn recentste toernooi, Barcelona en Madrid, maakte hij het zowel De Minaur als Alcaraz erg moeilijk en forceerde hij tegen beide toptalenten een driesetter.

Cilic (ATP 23) daarentegen is zijn beste vorm kwijt en verloor 3 van zijn laatste 5 wedstrijden. Hoe dan ook blijft de Kroaat een te duchten tegenstander, maar Norrie lijkt hier in het voordeel te zijn. In hun enige onderlinge duel ging Norrie met de overwinning aan de haal in twee sets.

Goffin – Brooksby: Goffin wint (1.38)

Na meerdere onzichtbare seizoenen op rij lijkt David Goffin (ATP 48) de vorm van zijn leven te pakken te hebben. Winst in Marrakech, een knallende prestatie tegen Nadal in Madrid, Hurkacz uitschakelen in de vorige van dit toernooi: het zijn maar enkele van de mooie prestaties die hij recent geleverd heeft. Tegen Nadal had hij trouwens 4 (!) matchballen om het af te maken.

Door die sterke prestatie tegen Hurkacz, een speler die niemand graag tegenkomt, lijkt het onwaarschijnlijk dat Goffin veel moeite zal kennen met Brooksby (ATP 38).

Deze line kan je ook als single bet spelen op game-handicap Goffin (odd 1.85).

Live Betting NL - de #1 op live wedden