Goffin stoot makkelijk door!

De vorm van Goffin is momenteel uitstekend. Hij won gisteren met 2-0 van de nummer 12 van de wereld, Hurkacz. Vorige week had hij zelfs matchpoints tegen Nadal, waarna hij toch nog verloor. Zijn laatste 7 overwinningen waren telkens met 2-0. Dit vergroot uiteraard het vertrouwen. In Madrid versloeg hij bijvoorbeeld Van de Zandschulp met 6-4/6-2, wat toch echt wel een goed resultaat is gezien de vorm van onze landgenoot.

Brooksby heeft het dit jaar lastig op gravel. Hij speelde ook nog maar 3 matchen, maar verloor er 2 van. Zo verloor hij van de nummer 131 van de wereld, Wolf. In Madrid verloor hij de eerste ronde tegen Bautista met 6-0/6-2. Deze week behaalde hij dus zijn eerste overwinning van het seizoen op gravel. Dit was tegen de nummer 150 van de wereld, waar hij met 6-3/6-4 tegen won. We verwachten dat Goffin zijn goede vorm zal doortrekken en makkelijk wint tegen de Amerikaan.

Live Betting NL - de #1 op live wedden