Deze speler schiet elke thuiswedstrijd op doel!

Osasuna – Getafe: Ante Budimir +0.5 schoten op doel (1.50)

In La Liga staan met Osasuna en Getafe twee van de slechtst aanvallende ploegen in de Spaanse hoogste divisie tegenover elkaar. Bij de thuisploeg zien we echter één rode draad: Kroatische spits Ante Budimir schoot dit seizoen in 8 thuiswedstrijden telkens op doel. Tegen Getafe, een ploeg die gemiddeld 5 schoten op doel tegen krijgt, zal de Kroaat deze statistiek zeker willen behouden.

Club Brugge – Union: 1X (1.41)

De sfeer in Jan Breydel, het stadion van Club Brugge, vind je maar in weinig Belgische stadions terug. En al zeker niet voor dé wedstrijd die de kampioen van dit seizoen zal bepalen. Club Brugge presteert er ook naar: in de reguliere competitie werd slechts één keer verloren in eigen stadion.

Daarbovenop is Club Brugge de enige ploeg waar Union nog niet van kon winnen, sterker nog: in 3 wedstrijden konden de Brusselaars nog geen enkele keer de weg naar doel vinden. Met Vanzeir en Undav, het koningskoppel van Union, in mindere vorm de laatste wedstrijden én het thuisvoordeel voor Club vind ik deze odd wel heel mooi. Ongeldig bij gelijkspel is hier zeker ook een optie (odd 1.71)