José Mourinho op jacht naar Europees voetbal!

Vanavond staat er een belangrijk affiche in de Serie A op het programma met het oog op een Europees ticket. Momenteel staat AS Roma 6de, waardoor ze op dit moment recht hebben op een ticket voor de Europa League, maar gezien het kleine puntenverschil van plaats 6-8 kan alles nog. Fiorentina staat momenteel 8ste, maar ze staan slechts 3 punten achter op het team van Jose Mourinho. Alles is dus nog mogelijk voor beide teams, maar als we naar de vorm kijken van de clubs, zien we dat Roma zijn laatste 3 matchen niet heeft verloren in de Serie A. Dit is in uiterst contrast met Fiorentina. De club uit Firenze verloor niet alleen hun laatste 3 Serie A matchen, maar ook hun 5 laatste onderlinge duels tegen AS Roma dat kan rekenen op Tammy Abraham. De spits die afgelopen donderdag nog zijn club naar de finale van de Conference League schoot. De Engelsman scoorde al maar liefst 15x in de Serie A en is dus aan een goed seizoen bezig. We denken dat Roma doormiddel van agressiviteit en het hebben van een betere spelerskern de overwinning zal binnenhalen. Met draw no bet zal de bet ongeldig zijn bij een gelijkspel, waardoor we toch een zekerheid inbouwen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden