Union Saint-Gilloise kan na vandaag de titel al ruiken

Union Sanit-Gilloise – Club Brugge : Union draw no bet (1.76)

Een zeer belangrijke match op het programma met oog op de titel. Union speelt thuis in het vertrouwde stadion tegen Club Brugge. Beide clubs zijn zeer goed bezig in de competitie. Union heeft een grote kans om een stap dichter bij de titel te komen, als ze vandaag de 3 punten weten te pakken, is het verschil met de ploeg van Schreuder 6 punten. Hierdoor zou het sprookje dichter en dichter bijkomen, voor de promovendus die aan een geweldig seizoen bezig is. Union kan rekenen op de spelers die ze al heel het seizoen gebruiken, terwijl Club Brugge moet sleutelen op het middenveld, dit komt omdat een vaste waarde een ernstige blessure heeft opgelopen. Dit gebeurde afgelopen week in de match tegen Anderlecht die eindige op een 0-0. Beide ploegen zijn begonnen met een 4 op 6 in de Champions play-offs waardoor Union alles in eigen handen heeft. We denken dat Union doormiddel van wilskracht de overwinning zal behalen. Met draw no bet zal de bet ongeldig zijn bij een gelijkspel.

Meer tips lezen? 👇