Salernitana verlaat de degradatiezone!

Salernitana – Venezia: Salernitana wint (1.83)

Vanavond neemt Salernitana het in eigen huis op tegen Venezia. Deze wedstrijd is een ware degradatiekraker waarbij het voor beide teams één van de laatste kansen is om punten te pakken. Met nog 4 wedstrijden te zijn, staan Salernitana en Venezia op respectievelijk 2 en 6 punten van de veilige plaatsen.

Venezia promoveerde vorig seizoen naar de Serie A maar het lijkt bij een eenmalig seizoen te blijven. De club uit Venetië kan weinig hoop putten uit de laatste wedstrijden. De laatste 9 wedstrijden werden allemaal verloren. De laatste overwinning dateert van 12 februari. Voor Salernitana zien de laatste weken er juist wel hoopgevend uit, van de 26 punten die er dit seizoen zijn gepakt werden er 10 behaald in de laatste 4 wedstrijden. Maandag wist de ploeg uit Salerno knap een punt te pakken op bezoek bij Atalanta.

Wij denken dat Salernitana vandaag de 3 punten thuis zal houden om de degradatiezone voorlopig te verlaten!