Ruim 3x je inzet voor KDB die opnieuw scoort tegen zijn landgenoot

Real Madrid – Manchester City : De Bruyne scoort (3.35)

Vanavond staat de kraker tussen Real Madrid en Man City op het programma. De heenronde eindigde maar liefst op 4-3 voor City. Kevin De Bruyne speelde de hele wedstrijd en pikte een doelpunt en een assist mee. De Belg is zeer belangrijk voor het team van Pep Guardiola en is de man in vorm. In de afgelopen 8 matchen waarbij hij aan de aftrap stond, scoorde hij maar liefst 5 keer. Hij wist tegen onder andere Liverpool en Atletico Madrid het net te vinden. We verwachten niet dat City alleen maar gaat verdedigen, ze willen zekerheid op een plek in de finale van de Champions League. Hierdoor zal het een open wedstrijd zijn zoals de heenmatch. Een goal van Kevin De Bruyne is dus zeker niet onmogelijk, hij scoorde ook in het vorige onderlinge duel tussen City en Real in de Champions League.