Europese toppers stomen door en winnen deze belangrijke thuiswedstrijden!

Chelsea – Arsenal: Chelsea -1 Asian (2.55)

Het Europees van Chelsea zit erop, ondanks een overwinning in Madrid en vooral een prestatie om u tegen te zeggen. Dat resultaat zal de teamgeest, ook al was het resultaat niet positief, ongetwijfeld een boost gegeven hebben. En dat zagen we ook tegen Crystal Palace. De Blues stootten makkelijk door naar de FA Cup-finale, tegen een Crystal Palace dat onder coach Patrick Vieira indrukwekkend speelt.

Vanavond kunnen de jongens van Tuchel de derde plaats in de Premier League verzekeren tegen Arsenal. The Gunners tonen sinds het uitvallen van Partey en Tierney een volledig ander gezicht en verloren 4 van hun 5 laatste wedstrijden. Onder andere tegen Southampton kwam Arsenal te kort, een ploeg waar Chelsea enkele weken terug met 0-6 van won.

€250 CASINOBONUS


RB Leipzig – Union Berlin: RB Leipzig -1.5 Asian (2.32)

Ze zullen zich de ondermaatse seizoensstart nog langer beklagen bij Leipzig. Dit team scoort de laatste maanden het meest van alle Europese ploegen en ook verdedigend staan ze hun mannetje. Op drie fronten wordt nog volop gestreden om het maximum uit hun seizoen te halen, en met de vorm waarin ze momenteel verkeren lijkt alles erop te wijzen dat ze overal bovenaan zullen uitkomen. Met Freiburg is de andere DFB Pokal-finalist al bekend, zeker en vast een haalbare kaart dus.

Van Union Berlin kon Leipzig nog niet winnen dit seizoen, al is de laatste wedstrijd tussen beide teams al van december geleden. Union is zeker geen angstgegner voor Leipzig, momenteel is niemand dat, en het lijkt me eerder een motivator om vanavond voor eigen publiek te tonen wie die plaats in de finale verdient.

Live Betting NL - de #1 op live wedden