Verdubbel je inzet bij winst van deze leiders!

Wigan – Cambridge: Wigan wint (1.36)

Wigan is goed op weg om minstens een jaartje Championship te draaien volgend seizoen.  Met 9 opeenvolgende wedstrijden op rij zonder verlies en 4 thuisoverwinningen op rij zijn ze één van de ploegen om in de gaten te houden de komende weken. Cambridge won 3 van hun laatste 4 duels, maar werd door Wycombe Wanderers, de enige ploeg in de top 6 in dit vierluik, met 1-4 verslagen.

30 KEER JE INZET BIJ DE BEKERFINALE!


Toulouse – Quevilly: Toulouse wint (1.25)

Hetzelfde verhaal in de Franse Ligue 2: Toulouse verloor slechts 3 keer in 32 wedstrijden en het wel héél fout lopen om promotie nog te mislopen. De paars-witten rijgen de overwinningen aaneen, en laat dat bij de tegenstander van vandaag net het omgekeerde zijn. Het laatste wat Toulouse wilt, met nog 6 speeldagen te gaan, is nu met punten gaan morsen. Een logische thuisoverwinning.

Fiorentina – Venezia: Fiorentina wint (1.35)

De vreemde eend in deze drievoudige is Fiorentina. Desondanks doet de enige niet-leider in dit lijstje het uitstekend de laatste tijd. De Florentijnen maken nog kans op Europees voetbal, dus moet er vandaag gewonnen worden van Venezia. Het nummer 19 in de stand zoekt na 6 nederlagen op rij naar broodnodige punten, maar tegen dit Fiorentina wordt dat bijzonder moeilijk. Een indrukwekkende overwinningen in Napels (2-3 voor Fiorentina) sterkt deze line aleen maar.