Verdubbelaar: Emmen promoveert en Graafschap houdt punten in Doetinchem!

FC Dordrecht – FC Emmen: FC Emmen wint (1.40)

FC Emmen reist vandaag af naar Dordrecht om daar wellicht de promotie naar de Eredivisie binnen te halen. De ploeg van Dick Lukkien degradeerde vorig seizoen nog via de play-offs uit de Eredivisie maar kent, in tegenstelling tot ploegen als NAC, De Graafschap en Excelsior, weinig moeite om direct weer te promoveren.

De Drentenaren zijn met een uitstekende reeks aan wedstrijden bezig, van de laatste 16 wedstrijden werd er maar 1 verloren. Bij winst vandaag is de promotie al zeker aangezien Emmen dan niet meer in te halen is door nummer 3 Eindhoven. De tegenstander van vanavond is FC Dordrecht. Dordrecht staat momenteel 18e en gaat voor het vierde seizoen op rij ergens in de onderste regionen van de ranglijst eindigen. Wij zien Emmen vanavond eenvoudig winnen en de promotie veilig stellen!

De Graafschap – TOP Oss: De Graafschap wint (1.45)

De Graafschap kent een zwaar en teleurstellend seizoen. Na een goede seizoenstart is de ploeg van Jan Vreman terug te vinden op een 9e plaats. Graafschap heeft daarnaast geen periodetitel kunnen pakken waardoor deelname aan de play-offs voor promotie op de tocht staat. Almere City is hard op weg naar de 4e periodetitel waardoor Graafschap net buiten de play-offs zal vallen. Daarom moet de Graafschap aan de bak om het verschil tot nummer 8 NAC te overbruggen, dit is momenteel maar 1 punt.

TOP Oss kent een degelijk seizoen, hier en daar wordt er een wedstrijd gewonnen maar verder speelt de club uit Oss dit seizoen niet echt een rol. Wij denken dat de Graafschap op de eigen Vijverberg er alles aan zal doen om in de race te blijven voor de play-off plekken. Concurrent NAC heeft morgen een lastige uitwedstrijd tegen het goed draaiende Almere City voor de boeg dus dit zal de Doetinchemmers wellicht nog meer motivatie geven.

Live Betting NL - de #1 op live wedden