Nottingham Forest zet de uitstekende vorm door en houdt Premier League in vizier!

Luton Town – Nottingham Forest: Nottingham Forest wint (2.48)

Het is een traditie dat er op Goede Vrijdag wordt gevoetbald in de Championship, alle ploegen komen vandaag in actie. Fulham kan vandaag een grote stap naar promotie zetten en daarmee een ticket voor de Premier League bemachtigen. De strijd om plek twee lijkt voorlopig gewonnen te zijn door Bournemouth. Bournemouth staat momenteel met 73 punten uit 39 wedstrijden op de tweede plaats die recht geeft op directe promotie naar de Premier League. Om de plekken die deelname aan de play-offs voor promotie garanderen, is een heuse strijd gaande. Tussen de nummer 3 en nummer 9 zit een verschil van 8 punten waarbij niet iedereen evenveel wedstrijden gespeeld heeft.

Nottingham Forest is een van de ploegen die in de promotiestrijd betrokken is. De ploeg uit Nottingham kent een uitstekende vorm en daarom hebben wij al vaker ons geld op deze club gezet. Op dit moment lijkt Nottingham om een plek voor de play-offs te strijden. Het gat met de nummer 2, de plaats die recht geeft op directe promotie, bedraagt 6 punten. Echter, nummer 2 Bournemouth is niet in grootse vorm, van de laatste 8 wedstrijden werden er maar 3 gewonnen. Nottingham zal vanmiddag dus zeker willen winnen om de druk bij Bournemouth te leggen die later vandaag in actie komt.

De tegenstander van Nottingham vandaag is Luton Town. Luton Town kent een goed seizoen en staat momenteel op de 5e plaats die recht geeft op deelname aan de play-offs. De club uit Luton kent daarentegen geen grootse vorm, de laatste 3 wedstrijden werden niet gewonnen. Zo werd er vorige week nog gelijkgespeeld tegen Peterborough United, de huidige nummer laatst. Al met al denken wij dat Nottingham deze wedstrijd zal gaan winnen!