Kevin de Bruyne neemt Oblak onder vuur!

Vanavond staat de terugwedstrijd van de kwartfinale tussen Atletico Madrid en Manchester City op het menu. Als de kwartfinales van gisteren een voorbode zijn voor de wedstrijden van vandaag dan kan het weer een groot feest worden voor de voetballiefhebber.

Manchester City verdedigt een 1-0 voorsprong in het Wanda Metropolitano stadion. Vorige week heeft Atletico 90 minuten lang met man en macht verdedigd. Door het resultaat van de heenwedstrijd zal Atletico vandaag op een zeker moment moeten aanvallen. Wij denken dat Manchester City hierdoor meer ruimte zal krijgen en dat dit meer kansen tot gevolg gaat hebben.

In de heenwedstrijd schoot Kevin de Bruyne al 2 keer op doel terwijl Atletico ongeveer met 11 man in de eigen 16 stond. Vandaag zou deze bet makkelijk gehaald moeten worden omdat Atletico zelf een goal moet maken en hierdoor meer ruimte weg gaat geven achterin. Voor minimaal 2 schoten op doel van de Bruyne staat een odd van 2.20 en deze schoten mogen ook in een eventuele verlenging gelost worden!