Champions League: City maakt het af, Anfield ziet weinig goals

Atlético Madrid – Manchester City: Manchester City wint (1.74)

City vangt de terugwedstrijd van deze kwartfinale aan met één doelpunt voorsprong. Krapper dan Pep gewild had, maar vorige week was toch al duidelijk wie de betere ploeg is. Atlético zakte naar Manchester af met één opdracht: zo weinig mogelijk tegendoelpunten slikken. Vanavond zullen ze uit een ander vaatje moeten tappen en in de aanval moeten trekken.

In Manchester schoten de Madrilenen 0 keer naar doel. Je leest het goed, 0 keer. Oké, je gaat voor een gelijkspel, maar het is ook een blijk van onkunde tegen een veel sterkere tegenstander. Als Man. City ruimte krijgt, en die zal er komen, zijn ze genadeloos. De bus parkeren zit niet in het DNA van dit team: een mooie odd dus voor de veruit sterkste ploeg vanavond.

TOT €250 CASINOTEGOED


Liverpool – Benfica: minder dan 3,5 goals (1.75)

Liverpool staat al met anderhalf been in de halve finale na de 1-3 overwinning in Lissabon. Na het gelijkspel deze week op het veld van Manchester City, is de titelstrijd nog altijd een kwestie van één puntje. Jürgen Klopp zal dus naar alle waarschijnlijkheid enkele basisspelers laten rusten tegen Benfica.

Het lijkt me een onwaarschijnlijk scenario dat Benfica meer dan één keer scoort, en met Salah en Diogo Jota waarschijnlijk op de bank krijgt de offensieve kracht van Liverpool een fikse knauw. Zelfs als Salah speelt, zie ik Liverpool hier niet voluit gaan, net zoals de ‘overbodige’ terugwedstrijd thuis tegen Inter Milaan in de 1/8e finales.