Villarreal schakelt Bayern München uit op weg naar de halve finale van de Champions League!

Vorige week won Villarreal tegen de meeste verwachtingen in van Bayern München. Vanavond nemen beide teams het in de Allianz Arena tegen elkaar op in de terugwedstrijd. Villarreal kent een geweldige Europese campagne met Danjuma in een mooie hoofdrol. In de poulefase werd de ploeg uit Spanje tweede achter Manchester United en ging het ten koste van Atalanta door naar de laatste 16. Hier nam ‘’El Submarino Amarillo’’ het op tegen Juventus. Na een gelijkspel in Spanje werd Juventus afgebluft in Turijn (0-3).

€250 WELKOMSTBONUS


Bayern kent alles behalve een vlekkeloos seizoen. De club van trainer Julian Nagelsmann staat eerste in de Bundesliga en lijkt ‘’gewoon’’ kampioen te worden. Echter, dit gaat niet meer zo gemakkelijk als eerdere seizoenen het geval was. Van de laatste 6 competitiewedstrijden werden er 2 gelijkgespeeld en 2 met een minimaal verschil gewonnen (1-0). Daarnaast is het nog maar de vraag of de 4-1 overwinning op Freiburg nog een staartje krijgt aangezien Bayern op een zeker moment met 12 man in het veld stond.

Bayern moet een 1-0 achterstand goed zien te maken in de eigen Alianz Arena. Vorige week hebben we wederom kunnen zien dat Unai Emery zijn ploeg met een goed strijdplan het veld in kan sturen om het topploegen zoals Juventus en Bayern München moeilijk te maken. De odd voor Villarreal bereikt de volgende ronde staat wat ons betreft erg hoog en is zeker een gokje waard.

Live Betting NL - de #1 op live wedden