Tennis picks: Goffin en Musetti winnen in Monte Carlo

Goffin – Lehecka: Goffin wint (1.68)

Velen, inclusief mezelf, hadden hem al langer afgeschreven, maar plots staat ie er weer: David Goffin is on fire en won vorige week in Marrakech zijn eerst ATP in meer dan een jaar tijd. De Belg lijkt vooral mentaal veel sterker geworden te zijn. In de finale in Marrakech verloor hij de eerste set, werd meteen gebroken in de tweede set, om daarna simpelweg een vlekkeloze wedstrijd te spelen. De man lijkt eindelijk terug naar zijn beste vorm toe te werken.

Met Lehecka treft Goffin een jong talent, ze spelen voor het eerst tegen elkaar. De jonge Tsjech haalt dit seizoen een record van 4-4 op klei, Goffin 5-0. Daarbij komt nog dat Goffin graag naar Monte Carlo afreist; in zijn 6 deelnames overleefde hij telkens de eerste ronde. De vormpeil van Goffin tegenover de onervaren Lehecka zouden deze line over de streep moeten trekken.

€50 FREE BET


Musetti – Paire: Musetti -3.5 games (1.83)

Italiaans Musetti haalde in Marrakech de kwartfinale. In de voorafgaande rondes schakelde hij met een knappe prestatie Ramos-Viñolas (ATP 37) uit. Op zijn favoriete ondergrond, klei, neemt hij het op tegen Benoit Paire.

Paire won slechts één van zijn 8 laatste wedstrijden, tegen Emilio Nava (ATP 360). Paire verkeert al langer in een doodlopend straatje en gaf al meermaals aan het tennis beu te zijn, iets wat hij LETTERLIJK gezegd heeft. Veel commentaar op het ATP-parcours, die volgens hem ‘verrot’ is, en weinig tot geen strijdlust op de courts leidden tot miserabele resultaten het afgelopen jaar.

Een jonge snaak als Musetti, die zijn snelheid en energieke speelstijl als wapens heeft, zal hier niet al te veel problemen kennen de verzuurde Fransman.

Live Betting NL - de #1 op live wedden