Bundesliga Bet Builder

Niet enkel kampioenenbal vanavond, ook in de Bundesliga staat een belangrijke wedstrijd op het programma. Zowel Augsburg als Mainz hebben punten nodig: Augsburg wilt de voorsprong op de degradatieploegen aandikken, Mainz zoekt aansluiting met de top 6.

Een allerminst gemakkelijke opdracht voor Mainz, op verplaatsing presteren ze, op Greuter Furth na, het slechtst van de hele competitie. Een schamele 8 op 39 met slechts 2 overwinningen is het zware verdict. De laatste keer dat ze met 3 punten op zak dus bus naar huis konden nemen, is al 11 speeldagen geleden.

Augsburg doet het dan weer goed thuis, en verloor slechts 4 keer op 13 wedstrijden. In hun laatste 4 thuiswedstrijden haalden ze 7 op 12, een overwinning tegen Union Berlin en een draw tegen Dortmund incluis.

Om de bet wat aan te dikken speel ik op doelpunten: beide teams zagen maar liefst in 12 van hun 13 laatste wedstrijden een goal in de eerste 45 minuten, een perfect scenario dus om over 1.5 over de volledige wedstrijd te spelen.