Een-tweetje: Wigan en Liverpool winnen!

Wigan – Accrington Stanley: Wigan wint (1.56)

Wigan Athletic staat aan het begin van een belangrijk tweeluik aan inhaalwedstrijden: ze delen momenteel de leidersplaats met Rotherham en staan één puntje boven de derde plaats. Enkel drie punten volstaan dus vanavond tegen Accrington, en de vorm zit goed. Al 6 wedstrijden ongeslagen, waaruit 4 overwinningen gepuurd werden.

Accrington Stanley kabbelt rustig naar het einde van het seizoen en heeft werkelijk niks meer om voor te spelen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen tegenstand geboden zal worden, al zijn de statistieken op verplaatsing bij de slechtste van de hele League One. In 19 wedstrijden werd maar liefst 12 keer verloren, momenteel zijn ze aan een ‘reeks’ bezig van 1 op 21 op verplaatsing.

€250 BONUSTEGOED BESCHIKBAAR


Benfica – Liverpool: Liverpool wint (1.41)

Liverpool domineert in de Champions League. Gemiddeld 62% balbezit, 16 overwinningen uit 17 wedstrijden, 18 op 18 in een groep met Atlético, AC Milan en Porto. Benfica-fans houden hun hart vast en ik vrees voor hen dat hun goede hoop zich vanavond in wanhoop zal omvormen.

Wie Liverpool zegt, zegt aanval. Al staan ze defensief ook hun mannetje: The Reds en Alisson hielden al 4 wedstrijden op rij de netten schoon. Benfica daarentegen kon slechts één clean sheet houden, tegen Ajax, in hun laatste 5 wedstrijden.

Het aanvallend vermogen van Liverpool, dat vanavond gesterkt wordt door de terugkeer van zowel Mané als Luis Diaz, alleen al is genoeg om deze bet te plaatsen. Oude krijgers Vertonghen en Otamendi konden Haller & co dan wel afstoppen in Amsterdam, maar vanavond is het andere koek. Ik voorspel een 0-2 of 0-3 overwinning voor Liverpool.