Verdubbelaar: Tottenham wint en San Siro ziet weinig doelpunten

Tottenham – Newcastle: Tottenham wint (1.52)

Antonio Conte lijkt zijn groep eindelijk op dezelfde golflengte gekregen te hebben en boekte recent meer dan degelijke resultaten. En of dat nodig is: de Spurs zijn verwikkeld in een strijd met eeuwige rivaal Arsenal om een ticket voor de Champions League.

Het seizoen van Newcastle lijkt over: ze werkten zich veilig weg uit de gevarenzone en maken alleszins geen kans meer op Europees voetbal. Wat natuurlijk niet wilt zeggen dat ze niet voluit zullen gaan vandaag. Maar Tottenham dat thuis 9 op 14 wedstrijden won, ook in mindere vorm dus, is hier de sterkere ploeg. Kane en Son vinden de laatste weken de weg naar doel vaker en vaker en als Newcastle op achterstand komt, zie ik Tottenham het gemakkelijk afmaken op de counter.

Juventus – Inter: minder dan 3.5 doelpunten (1.27)

Twee Italiaanse, sterke defensies zullen elkaar vanavond allerminst de drie punten gunnen. In de strijd om plaats 3 in het klassement is dit een belangrijke wedstrijd. Meteen flashbacks naar de zovele Italiaanse toppers waar er werkelijk geen enkele risico genomen wordt, tot er een ploeg op voorsprong komt op stilstaande fase en de wedstrijd dood maakt.

Misschien een beetje overdreven, al ben ik er van overtuigd dat dit een behouden wedstrijd wordt. Juventus haalde -2.5 goals in 7/10 laatste matchen, Inter in 6/10. Bovendien staan aan beide kanten van het veld uitstekende doelmannen in doel.

Ik speel deze ook als enkelvoudige bet op -2.5 (1.77).