Fortuna Sittard verliest niet en West Ham United pakt 3 punten!

Fortuna Sittard – Heracles Almelo: Fortuna Sittard of gelijk (1.50)

Fortuna Sittard is in een hevige degradatiestrijd betrokken geraakt met PEC Zwolle, Sparta en Willem II. De laatste weken pakken al deze ploegen hier en daar toch hun punten mee waardoor elke wedstrijd weer een finale is.

Fortuna neemt het vanmiddag thuis op tegen Heracles Almelo. Heracles is alles behalve zeker van lijfsbehoud aangezien het verschil met nummer 16 Fortuna maar 5 punten is. Voor Fortuna is vandaag een uitgelezen kans om het gat naar de veilige plekken te verkleinen en te naderen tot 2 punten.

Fortuna pakte 14 van de 22 punten in thuiswedstrijden terwijl Heracles dit seizoen uit nog niet (!) heeft gewonnen. Wij denken daarom dat Fortuna deze thuiswedstrijd zeker niet zal verliezen en spelen Fortuna of gelijk tegen een odd van 1.50!

€50 FREE BET


West Ham – Everton: West Ham wint (1.79)

West Ham draait een prima seizoen en is terug te vinden op een keurige 7e plaats. In Europa doen ze het ook zeker niet onverdienstelijk met het bereiken van de kwartfinale van de Conference League.

Vandaag nemen ze het thuis op tegen het zeer teleurstellende Everton. Everton is momenteel de slechtst presterende uitploeg van Engeland met 6 punten uit 13 uitwedstrijden. Er werd eenmaal een uitwedstrijd gewonnen dit seizoen en deze dateert uit Augustus van het vorige jaar (bij Brighton Hove Albion.

West Ham presteert thuis prima, na de top 6 ploegen heeft West Ham de meeste punten in thuiswedstrijden gepakt. West Ham zal voor het thuispubliek alles doen om het geplaagde Everton te verslaan om zo de top 6 ploegen in het vizier te houden. Hierdoor blijft er zicht op directe plaatsing voor de Europa League en daarom spelen wij hier West Ham wint!