Bröndby en AA Gent winnen in deze verdubbelaar! (2.12)

Beerschot – AA Gent: AA Gent wint (1.48)


Beerschot krijgt zondagavond tegen AA Gent zijn laatste kans om het waterkansje op de redding van degradatie te behouden. De fans van Beerschot hebben ongetwijfeld nog dat tikkeltje hoop, maar voor de neutrale voetbalfan weet dat het kalf al lang verdronken is. Uitgerekend tegen AA Gent de match van de waarheid spelen, is zeker geen cadeau. De Gentenaars zetten een sterke reeks van 15 op 15 neer, tegenover 3 op 15 voor Beerschot. Drijvende kracht Tarik Tissoudali keert terug uit blessure en dat betekent een groot verschil voor de Buffalo’s; met 4 doelpunten in de laatste 4 gespeelde wedstrijden is hij dé man in vorm.

Bröndby IF – Aarhus GF: Bröndby ongeldig bij gelijkspel (1.45)

De Deense Superligaen is toe aan de 21e speeldag. Bröndby, de beste thuisploeg in de competitie (23 op 30) ontvangt Aarhus GF en kan met vertrouwen aan de wedstrijd beginnen. In de laatste 3 wedstrijden haalden ze telkens het maximum van de punten, Aarhus kon hun meeste recente drieluik slechts één keer winnend afsluiten. De andere twee wedstrijden werden verloren. Bröndby staat 3e in de stand en telt 15 punten meer dan Aarhus. Met slechts 3 nederlagen uit 20 wedstrijden is Bröndby hier dus duidelijk favoriet!