Fantastische odd voor 2 schoten op doel van Ferran Torres!

Bij Barcelona geen gebrek aan schoten sinds Xavi de boel heeft overgenomen en een speler die daar een groot aandeel in heeft is Ferran Torres. De jonge Valenciano viel dit weekend nog pas in bij de rust, en stelde de doelman van Elche maar liefst 3 keer op de proef. Zijn 3 andere pogingen, in één helft dus, gingen naast. Ook de wedstrijd ervoor tegen Bilbao kon hij 2 schoten kadreren.

Tegen Galatasaray, dat dit seizoen zwakker is dan de meeste ploegen in La Liga, zou hij nog meer mogelijkheden moet krijgen dan anders. De Turkse grootmacht speelt een ongekend zwak seizoen, en kende gelukkig een sterke februarimaand om eindelijk afstand te nemen van de degradatiezone.

Barcelona flitst de laatste tijd als vanouds en met veel balbezit en de wil om Galatasaray vanavond al uit te schakelen, hopen we hier dat Ferran Torres zijn team vanavond al naar de volgende ronde schiet!

Live Betting NL - de #1 op live wedden