Doelpunten gegarandeerd – Prachtige odd beschikbaar!

Het is weer gelukt: een pareltje vinden. In Duitsland vallen geregeld veel doelpunten, maar sommige ploegen spannen de kroon. Zowel in de recente wedstrijden van de thuisploeg als de bezoekers regende het doelpunten. Benieuwd wie het zijn en wat je moet spelen? Lees verder!

Het regent doelpunten bij Köln

FC Köln doet het dit seizoen helemaal niet slecht. Momenteel staat de ploeg op een 8e positie. Wat opvalt bij Köln is dat er aardig wat doelpunten vallen. De ploeg ziet gemiddeld 3.1 doelpunten per wedstrijd en haalt dat gemiddelde de laatste weken ook moeiteloos. 

De thuisploeg is niet de enige die op schot is, want ook de bezoekers zien de doelpunten makkelijk vallen.

Matchfacts:

  • Köln ziet gemiddeld 3.1 doelpunten per wedstrijd

Hoffenheim is op schot

Bij de bezoekers ligt het gemiddelde zelfs nog iets hoger. Hoffenheim ziet gemiddeld 3.5 doelpunten per wedstrijd. Buitenshuis ligt dit gemiddelde iets hoger met 3.6. Slechts 3 van de 12 wedstrijden zag Hoffenheim niet meer dan 2.5 doelpunten per wedstrijd. Met name Georginio Rutter en Ihlas Bebou zijn op schot dit seizoen met respectievelijk 6 en 7 doelpunten. 

Matchfacts:

  • Hoffenheim ziet gemiddeld 3.5 doelpunten per wedstrijd

Voorgaande ontmoetingen

De voorgaande ontmoetingen bevestigen het beeld. In de recente ontmoetingen regende het werkelijk doelpunten. Zo vielen er in de laatste 10 wedstrijden maar liefst 38 doelpunten. Dat komt neer op een gemiddelde van 3.8 per wedstrijd. 

Matchfacts:

  • In de laatste 10 wedstrijden vielen er 38 doelpunten

Conclusie en wedtips

Al met a wijst alles erop dat er in deze wedstrijd de nodige doelpunten gaan vallen. Zowel Köln als Hoffenheim zien behoorlijk veel doelpunten dit seizoen. Bovendien regende het doelpunten in de onderlinge ontmoetingen bij deze twee ploegen.

  • Meer dan 2.5 doelpunten (8/10 units)
  • Meer dan 3.5 doelpunten (6/10 units)
Live Betting NL - de #1 op live wedden