E-sports op zaterdagvoormiddag: héél mooie verdubbelaar!

Voor de meesten onder ons onbekend terrein, maar met League of Legends valt geld te verdienen. De bookies hebben het nog niet helemaal uitgedokterd en kijken te vaak enkel naar de stand en niet naar de vorm, coaching staff, progressie die gemaakt wordt. Hieronder vind je een mooie verdubbelaar in ‘s werelds beste league, namelijk die van Zuid-Korea.

Fredit BRION – Nongshim RedForce: Fredit Brion +1.5 (1.44)

Deze speel ik ook als single bet op Fredit BRION win (odd 2.40). In hun eerdere ontmoeting dit seizoen wonnen BRION met 2-1. Velen dachten dat dit een accident de parcours voor Nongshim was, maar niets bleek minder waar. Het team kan de verwachtingen nog steeds niet inlossen – we zijn over halfweg het seizoen – en verliest match na match. Handicap +1.5 wilt zeggen dat BRION slechts 1 game moet winnen in deze best of 3, en na 2 overwinningen op rij en minsten 1 gewonnen game in de laatste 6 wedstrijden heb ik er 100% vertrouwen in dat ze ook zaterdagvoormiddag zullen presteren.

Kwangdon Freecs – Gen G: Gen G wint (1.43)

Gen G is een sterrenteam en verloor dit seizoen slechts 2 op 12 wedstrijden, 2 keer van het beste team ter wereld SKT T1. T1 verloor nog geen enkele keer dit seizoen. Tegen Kwangdon Freecs, een team dat het naar behoren doet, ligt de odd redelijk ‘hoog’ omdat één van de startspelers Covid-19 opgelopen heeft. Dit zal Gen G niet tegenhouden om Kwangdon, een team dat tegen de toppers nog geen enkele keer won dit seizoen, makkelijk opzij te zetten.