Degradatieploegen verdubbelen onze inzet in de beker!

Everton – Boreham Wood: minder dan 3.5 doelpunten Everton (1.42)

Veel kopzorgen voor Frank Lampard en zijn Everton. De ploeg uit Liverpool staat staat 1 schamel puntje boven de degradatiezone en wordt geplaagd door blessures. In de 5e ronde van de FA Cup verwacht je het sterkste elftal opgesteld, maar met een belangrijk competitieduel dit weekend tegen Tottenham in het vooruitzicht zullen donderdag heel wat basisspelers rusten en jong talent debuteren. Van de aanvallers wordt verwacht dat Richarlison, Gray en Gordon op de bank starten. Tegen Boreham Wood, dat nog geen enkel tegendoelpunt kreeg deze FA Cup en 0-1 ging winnen in Bournemouth (met slechts 2 schoten op doel tegen), verwacht ik geen doelpuntenfestival voor de thuisploeg.

Real Betis – Rayo Vallecano: Real Betis of gelijkspel (1.21)

Opvallend bij Rayo Vallecano dit seizoen is dat ze ondanks hun 12e plaats in het klassement de slechtste uitploeg in La Liga zijn. Één overwinning en slechts 5 op 36 behaalde punten zijn de catastrofale cijfers voor de Madrileense ploeg. De heenwedstrijd tegen Real Betis verloren ze met 1-2, wat betekent dat ze donderdagavond zelf het spel zullen moeten maken. De vlijmscherpe, snedige counters van Betis zullen met plezier de ruimte die er zal komen afstraffen.

Anderlecht – Eupen: Anderlecht wint (1.30)

Het seizoen van Anderlecht valt dusver wisselvallig te noemen; de ene week kunnen ze in een topmatch gemakkelijk de klus klaren, om dan de week erop inspiratieloos onderuit te gaan tegen een middenmoter. Maar laten we in deze wedstrijd het puur talent, het thuisvoordeel, en de geschiedenis van de club respecteren. Tegen een Eupen dat al 11 wedstrijden niet meer won, moet een cupploeg als Anderlecht hier altijd gemakkelijk winnen voor een vol stadion. In de competitie eindigde deze affiche enkele weken geleden nog op 4-1 voor paars-wit.

Live Betting NL - de #1 op live wedden