Portugese club mist 3 spelers in de defensie

In Portugal neemt Estoril het op tegen degradatiekandidaat Boavista. Met slechts 2 punten voorsprong op de degradatiestreep wordt de situatie voor de bezoekers steeds moeilijker. Vandaag lijkt de uitgelezen mogelijkheid om belangrijke punten te pakken. De tegenstander heeft namelijk de nodige problemen.

Estoril – Boavista

Op 27 september 2021 stonden Boavista en Estoril ook tegenover elkaar. Dat duel eindigde uiteindelijk in een puntendeling. Boavista kwam verrassend op voorsprong via een doelpunt van Gustavo Affonso. In de 71e minuut kreeg de thuisploeg het spreekwoordelijke deksel op de neus toen Andre Franco de 1-1 maakte en daarmee tevens de eindstand bepaalde. Boavista liet in die wedstrijd al zien best te kunnen scoren tegen Estoril. Vandaag wordt dat nog iets makkelijker. 

Personele problemen

Bij Estoril zijn de problemen momenteel groot. Achterin mist de ploeg in ieder geval aanvoerder Joaozinho en Raul Michel Melo da Silva vanwege een schorsing. Daarnaast is Lucas Africo nog altijd een twijfelgeval vanwege een blessure. Daarmee ontbreken er in ieder geval 2 spelers die wel in actie kwamen in het vorige duel met Boavista, waarin Estoril ook al een tegendoelpunt  te verwerken kreeg. 

Matchfacts:

  • Estoril mist in ieder geval 2 verdedigers.

Boavista is op schot

Dat Boavista net boven de degradatiestreep staat, betekent niet dat alle wedstrijden kansloos worden verloren. Sterker nog, in de meeste wedstrijden kan de nummer 15 aardig mee. In 19 van de 23 gespeelde wedstrijden dit seizoen wist Boavista te scoren. Dat gebeurt niet alleen tegen de kleintjes. Afgelopen speelronde liet de ploeg van trainer Petit het netje 2 keer bollen tegen topclub Benfica.

Matchfacts:

  • In 19 van de 23 wedstrijden wist Boavista te scoren.

Wedtips

  • BTS ‘Ja’ bij Estoril – Boavista (7/10 units) @1.94
Live Betting NL - de #1 op live wedden