High stake verdubbelaar op zondag (odd 2.04)

Club Brugge – Royal Antwerp FC: minder dan 3.5 doelpunten (1.45)

In België wordt Antwerp wel vaker met Atlético Madrid vergeleken. Vaak weten ze met onaantrekkelijk en defensief, afwachtend voetbal toch de 3 punten te halen. Dat uit zich ook in statistieken: het is al 10 speeldagen geleden dat er meer dan 3 doelpunten vielen in een wedstrijd van Antwerp.

Club Brugge mist vandaag goudhaantje Charles De Ketelaere en dat baart iedereen met een hart voor de club zorgen. De jonge aanvaller was zowat het enige lichtpuntje in de mindere wintermaanden van Club en bezorgde zijn ploeg in z’n eentje heel wat punten.

Een doelpuntenfestival wordt deze wedstrijd niet; Club mist zijn beste speler en Antwerp zal hier zolang mogelijk de 0 proberen houden. Net zoals in de vorige 3 competitieduels tussen deze teams vallen hier niet meer dan 3 goals.

KRC Genk – Kortrijk: KRC Genk ongeldig bij gelijkspel (1.17)

Racing Genk is al 6 wedstrijden ongeslagen thuis. De laatste nederlaag leden ze tegen Club Brugge na een dolle slotfase waarin de voorsprong van Genk nog gekeerd werd naar een zege voor Club.

Thuis tegen Kortrijk moet Genk winnen om veilig in de top 8 te blijven. De bezoekers konden vorige speeldag eindelijk nog eens winnen tegen eeuwige rivaal Waregem, na een reeks van 3 op 21.

Dit Genk is gewoon een sterke ploeg, en scoort thuis het meest van alle ploegen in België. Hun 8e plaats in de stand vertegenwoordigt de breedte en het talent van hun kern niet, en sinds de aanstelling van hun nieuwe coach zijn ze regelmatiger in hun spel én resultaten. Alles wijst erop dat het reeksje van 4 thuisoverwinningen op rij vandaag een reeks van 5 wordt.

VfL Bochum – RB Leipzig: meer dan 1.5 doelpunten (1.20)

Het was even zoeken naar een Bundesliga-wedstrijd van Leipzig met weinig doelpunten. De laatste wedstrijd met 1 of minder doelpunten dateert van speeldag 3, toen met 1-0 werd verloren bij Wolfsburg. De ploeg van Domenico Tedesco scoort de laatste tijd aan de lopende band, met maar liefst 16 goals in hun laatste 5 wedstrijden, waarin ze onder meer 2 keer scoorden tegen Bayern.

Een andere ploeg die er deze week 3 om de oren kreeg is Real Sociedad. De Basken werden in eigen stadion uitgeschakeld door een sterk Leipzig; de Duitsers trekken dus met vertrouwen naar Bochum. Behalve een schorsing voor verdediger Gvardiol, is iedereen startklaar.

Live Betting NL - de #1 op live wedden