Conference League: PSV verliest niet en Leicester wint op klasseverschil!

Donderdagavond staan een hele resem Playoff Round-wedstrijden in de Europa Conference League op het schema. Een competitie die sommige ploegen liever kwijt dan rijk zijn, en laat ons eerlijk zijn: echt aantrekkelijke affiches vinden we er niet. Een schamele troostprijs voor ploegen die het niveau op een treetje hoger niet aankunnen. Pluspunt, meer aanbod voor ons!

Randers FC – Leicester City: Leicester City wint (1.68)

Voor Leicester hoeft in principe niets meer in deze wedstrijd. In de heenwedstrijd in het King Power Stadium werd namelijk al met 4-1 gewonnen van het bescheiden Deense Randers FC. We verwijten het de Denen niet dat ze van het kastje naar de muur gespeeld werden, je weet wel, budgettaire verschillen en dergelijke. Schoten 24 tegenover 5, waarvan maar liefst 15 (!) op doel voor Leicester. Puur op basis van talent, en het feit de 11 jongens die starten bij Leicester ook niet komen om te verliezen, verwachten we ook in de terugwedstrijd een gemakkelijke overwinning voor The Foxes. De afgelaste wedstrijd van dit weekend op Chelsea, kan er zeker voor zorgen dat enkele spelers dat tikkeltje meer zullen geven.

Maccabi Tel Aviv – PSV: PSV ongeldig bij gelijkspel (1.41)

Een beetje hetzelfde verhaal als hierboven, al moet PSV meer op hun hoede zijn dan Leicester. Echt problemen kende het niet met Maccabi in de heenwedstrijd, maar overtuigend viel de prestatie van de Eindhovers niet te noemen. Desalniettemin zien we ook hier een gigantisch verschil in kwaliteit, en vooral door het voetballend onvermogen bij de Israëliërs (1 schot richting doel in Eindhoven) zal PSV flink hun best moeten doen om hier te verliezen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden