Belgische combo: drievoudige bet voor driemaal je inzet!

AS Eupen – Club Brugge: Club brugge wint (1.45)

Club Brugge’s nieuwe hoofdcoach Alfred Schreuder heeft sinds zijn komst naar België al flink wat kritiek gekregen. Het is nog altijd wat zoeken voor Club, dat ondanks het mindere voetbal toch 11 op 18 haalde onder Schreuder. De laatste wedstrijd tegen Charleroi toonde veel tekenen van hoop, en tegen een Eupen dat al 2 maanden niet gewonnen heeft moet er bevestigd worden en vertrouwen getankt worden voor de topper volgende week tegen Antwerp. Iedereen uit de (brede) kern is beschikbaar, inclusief Charles De Ketelaere, dus dit wordt een walk in the park.

Anderlecht – KRC Genk: minder dan 3.5 doelpunten (1.46)

Je kent het wel, een wedstrijd die op papier aantrekkelijk lijkt, maar in werkelijkheid een teleurstellende, berekende pot voetbal wordt. Dat is exact wat we vanmiddag in Anderlecht gaan zien. Beide teams hebben zeker offensieve kwaliteiten, maar zullen elkaar geen meter ruimte gunnen. In 19 van de laatste 20 duels tussen beiden werden er niet meer dan 3 goals gemaakt. Sinds 2022 hebben beide teams ook slechts één match gespeeld waar meer dan 3 doelpunten vielen.

STVV – OHL: STVV of gelijkspel (1X) (1.38)

Twee teams die het goed doen de laatste tijd. STVV sloeg vorig weekend iedereen met verbazing met een overwinning tegen het schijnbaar onklopbare Union. Mét goed voetbal. Union kreeg voor eigen publiek geen voet aan de grond en kreeg slechts één schot tussen de palen. In eigen stadion Stayen bespelen ze op het enige kunstgrasveld in de Belgische eerste klasse OHL. Veel ploegen hebben het er lastig met dat kunstgras, wat maakt dat STVV slechts 3 keer verloor in 13 thuiswedstrijden dit seizoen (tegen Club, Union, RCSC). Een ploeg in vorm met thuisvoordeel: dat moet punten opleveren!

Belgische combo

  • Club Brugge wint, minder dan 3.5 doelpunten bij Anderlecht – Genk & Sint-Truiden wint of gelijkspel