DE WEDSTRIJDEN RICHTING HET ALL STAR WEEKEND

Een belangrijke wedstrijd voor de San Antonio Spurs. Zij proberen afstand te doen van de lagere plekken en hopen op een eventuele plek in de play offs. Dan moet er vandaag zeker gewonnen worden van een ligt gehavend Oklahoma City Thunder die de 2 belangrijkste guards missen in Dort en Gileous Alexander. Daarbij komt nog kijken dat de Spurs in dit seizoen in belangrijke wedstrijden altijd iets extra’s kunnen geven en McDermott met zijn 3pt shooting daar een belangrijke rol in heeft.

Sinds Donovan Mitchell weer terug is zijn de Utah Jazz weer goed gaan draaien en daarom werden ook de laatste 6 wedstrijden winnend afgesloten. Mede dankzij Mitchell werden deze wins mogelijk gemaakt en richting het All star weekend zit hij er lekker in en is in vorm. In zijn laatste 5 wedstrijden haalde hij een gemiddelde van 6.6 rebounds wat tegen een team als de Lakers zeker moet lukken die heel afhankelijk zijn van Lebron James.