Breek de week met een mooie quotering van 4!

Karatsev (15) speelt vandaag tegen Rune (90). Na een aantal matige wedstrijden denk ik dat Karatsev zichzelf hier wilt herpakken. Met zijn diepe slagen van achteruit het speelveld verwacht ik dat hij de jonge Rune het absoluut niet makkelijk maakt. Rune is voornamelijk een Challanger speler, dit zie je ook in zijn laatste wedstrijden. Alle wedstrijden die hij heeft gewonnen waren tegen andere jonge spelers die net in de ATP komen kijken. Tegen gevestigde namen heeft hij het moeilijk. Als Karatsev zijn niveau haalt moet dit een makkelijke overwinning worden.

Conclusie: Karatsev win.

Na de tegenvaller bij ATP Rotterdam speelt Griekspoor (60) vandaag tegen Pouille (154). Pouille heeft sinds november 2021 maar 2 wedstrijden gewonnen en die waren beide in de Challanger competitie. Griekspoor zit wel in een wat mindere vorm dan voorheen en verloor wedstrijden die niet nodig waren. Ik verwacht hier dat Griekspoor net zoals Karatsev zichzelf wilt herpakken. Dit moet hem zeker lukken gezien de vorm van zijn tegenstander.

Conclusie: Griekspoor win.

Bublik (31) speelt vandaag tegen Rinderknech (61). Bublik liet gister goed tennis zien terwijl Rinderknech het lastig had. In de H2H hebben ze 1 keer eerder tegen elkaar gespeeld. Dit was op clay en won Rinderknech vanwege opgave Bublik. Op hardcourt (de ondergrond van vandaag) is Bublik een echte machine. Harde en snelle slagen met een goeie service. Rinderknech heeft het vaak lastig tegen zulke spelers. Bublik moet dit kunnen winnen.

Conclusie: Bublik win.

Vandaag treffen Kwon (55) en Fucsovic (36) elkaar. Dit is de tweede ontmoeting tussen de heren. De eerste ontmoeting won Kwon met 1-2 in sets. In de laatste 4 wedstrijden van Kwon was dit het totaal aantal games:
30-18-18-22-15. Dit lijkt niet optimaal voor een over 19,5 game bet maar als je de wedstrijden van Fucsovic er bij haalt veranderd dat een hele hoop. De laatste 4 wedstrijden van Fucsovic verliepen zo:
23-19-23-24. De 19 games was tegen Rublev, geen helemaal niet gek dus. Over 19,5 moet makkelijk kunnen aangezien ze aan elkaar gewaagd zijn en in een eerdere wedstrijd tegen elkaar op 35 games uit zijn gekomen.

Conclusie: Over 19,5 game.