Ruim 3 keer je inzet op de maandag!

Cressy
Cressy (59) kent een ongelofelijk goede start van 2022. Hij won veel in de Challanger competitie en in de ATP viel het ook zeker niet tegen. Nadat hij begin deze maand verloor in de eerste ronde in Dallas verwacht ik dat hij zich dit toernooi gaat herpakken. Hij speelt vandaag tegen Millman (91). Millman zit niet in zijn beste tennis periode. Uit de laatste 11 wedstrijden wist hij er slechts 3 overwinningen te boeken. Ik verwacht hier dat de vorm de eindstand gaat bepalen en dat is in het voordeel van Cressy!

Conclusie: Cressy wint. De waaghalzen zouden eventueel nog 2-0 kunnen spelen.

Martinez
Martinez (62) neemt het vandaag op tegen Shang (663). Shang is met zijn 17 jaar nog een jonkie maar wel een aanstormend talent. Echter heeft hij alleen nog maar ITF wedstrijden gespeeld, dit is de 3e competitie in tennis. Hij heeft 3 dagen geleden ook een partij opgegeven terwijl hij op dat moment voor stond. Martinez is een solide speler in de ATP en is een echt clay speler. Ik verwacht dat hier ondanks het talent van Shang de ATP nog net een stapje te groot is.

Conclusie: Martinez wint met 2-0.

Otte
Otte (85) treft vandaag Nishiyoka (108). De heren zijn zeer aan elkaar gewaagd maar spelen vandaag voor het eerst tegen elkaar. Nishiyoka kwam in 4 van zijn laatste wedstrijden over 9,5 game in de eerste set. Bij Otte zijn de statistieken zelfs nog iets gunstiger (5 uit 6).

Conclusie: volle bak op over 9,5 game in de eerste set!