Afsluiter van de zondag! Odd 2,41!

Een interessante combinatie tussen La Liga en de Serie A.

Espanyol – FC Barcelona

De weg naar boven onder trainer Xavi is ingezet. De laatste weken zie je in aanvallend opzicht sprankjes van het Barcelona zoals we dat jaren gewend zijn geweest. De achilleshiel van de Catalanen blijft echter de verdediging. Allerlei namen doen er de ronde, er zijn nieuwe spelers bijgekomen maar daar zat geen verdediger bij. Barcelona krijgt de doelpunten erg makkelijk tegen en daar is dit advies ook op gebaseerd. Barcelona kreeg in maar liefst 9 van de laatste 11 duels minimaal 1 goal tegen. Als we kijken hoe die statistiek zich bij Espanyol ontvouwt is dat maar liefst 10 uit de laatste 11 duels. Kortom een aantrekkelijke kans op een mooie odd voor both teams to score!

Atalanta – Juventus

Een interessante partij tussen de nummers 4 en 5 van de Serie A. Juventus komt na een belabberde start beter in de vorm zoals we ze kennen. In de winter is topspits Vlahovic overgekomen van Fiorentina en wist in zijn eerste twee partijen direct van grote waarde te zijn voor de ploeg uit Turijn. Atalanta daarentegen moet spits Duvan Zapata al enige tijd missen met een spierblessure en dat is ook terug te zien in de resultaten. Atalanta wist maar 1 overwinning te boeken uit de laatste 6 thuiswedstrijden. Juventus daarentegen heeft haar laatste 10 wedstrijden in de Serie A niet verloren.

Conclusie

Espanyol – Barcelona BTTS voor een odd van 1,70
Atalanta – Juventus X2 voor een odd van 1,42
Gecombineerd voor 2,41!