De favorieten aan het werk voor ODD 3.41!

Tsitsipas
Vandaag speelt Tsitsipas (4) tegen de Minaur (34).
Na het langzaam op gang komen in set 1 gister liet Tsitsipas in set 2 zijn klasse weer zien. De Minaur daarintegen had het 2 dagen geleden nogal lastig tegen McDonald. Tsitsipas is over het algemeen een veel completere speler dan De Minaur en zie hem deze wedstrijd niet verliezen.

Musetti
Na Ymer en Hurkacz te hebben verslagen speelt Musetti (64) vandaag tegen Lehecka (137). Tegen Hurkacz speelde musetti een goede wedstrijd waarin hij het Hurkacz moeilijk maakte. Lehecka won gister helaas van vd Zandschulp en won een ronde eerder van Shapovalov. Echter zie ik hem niet winnen van Musetti. Musetti zal daarom minimaal 1 set pakken.

Ruud
Ruud (8) speelt vandaag tegen Coria (65). Ruud won zijn laatste wedstrijd redelijk simpel in straight sets terwijl Coria al 2 driesetters achter de rug heeft. Ruud heeft in 2021 op dezelfde ondergrond (clay) met 2-0 van Coria gewonnen. Enige nadeel is dat Coria wat meer wedstrijd ritme heeft momenteel. Echter zie ik Ruud hier makkelijk 2-0 winnen.

Sonego
Sonego (22) neemt het vandaag op tegen Verdasco (201). Leeftijdsverschil gaat hier het verschil maken verwacht ik. Verdasco is met zijn 37 jaar de jongste niet meer en Sonego is met zijn 26 11(!) jaar jonger. Verdasco heeft er ook al 2 driesetters achter de rug in 4 dagen. Musetti won daarentegen zijn wedstrijd in straight sets. In de H2H staat het 1-1, beide heren hebben 1 keer van elkaar gewonnen op deze ondergrond. Dit was in 2018 en 2019. Sonego moet deze wedstrijd over de streep kunnen trekken.

Live Betting NL - de #1 op live wedden