Een-tweetje! Een winnaar in Frankrijk en doelpunten in Alkmaar voor ruim 2 keer je inzet!

Nimes – Lille: Lille wint (1,43)

In Frankrijk was Lille, tevens opponent van Ajax, de grote verrassing van het seizoen. Eventjes mocht Lille zelfs genieten van de koppositie. Hoewel dat niet langer het geval is, is Lille nog steeds bezig aan een geweldig seizoen. Na de verrassende nederlaag tegen Angers is er maar een optie dit weekend: winnen.

Met het oog op de tegenstander van Lille, moet een overwinning te doen zijn. Lille treft nummer laatst Nimes dat bepaald niet in goede doen is. Nimes weet al geruime tijd niet wat winnen is en mocht dat nog maar mondjesmaat meemaken dit seizoen. De laatste keer dat het van Lille wist te winnen dateert uit 1999! Die overwinning zal naar verwachting voorlopig de laatste zijn.

– Nimes won 1 van de laatste 12 wedstrijden

– Nimes verloor dit seizoen 12 van de 18 wedstrijden

– Nimes scoorde pas 14 keer in 18 wedstrijden

– Lille won 10 van de 18 wedstrijden

– Lille verloor pas 2 van de laatste 11 wedstrijden

– Lille verloor voor het laatst van Nimes in 1999

Zwolle – AZ: Meer dan 2,25 doelpunten asian line (1.41)

Of AZ de meest doelpuntrijke wedstrijden in de Eredivisie heeft? Dat zou zomaar kunnen! Feit is dat de Alkmaarders geregeld een doelpuntje meepikken en dat het achterin, hoe toepasselijk, bij momenten een gatenkaas is. Gemiddeld ziet AZ daarmee 4,1 doelpunten vallen per wedstrijd en dat is het hoogste gemiddelde na VVV. De laatste 6 Eredivisiewedstrijden? Die zaten allen bomvol met doelpunten!

Voor Zwolle ligt dat gemiddelde niet zo hoog. Sterker nog, Zwolle ziet na Groningen en Vitesse de minste doelpunten per wedstrijd. Het voordeel is dat de Eredivisie überhaupt een bron is van doelpunten, want zelfs Zwolle ziet gemiddeld 2,7 doelpunten per wedstrijd. Bovendien staat er genoeg op het spel. AZ wil immers aanhaken bij de top, Zwolle wil gewoon aanhaken. Dit belooft een doelpuntrijk affiche te worden!

– Zwolle zag in 6 van de laatste 9 wedstrijden meer dan 2,5 doelpunten

– Zwolle ziet gemiddeld 2,7 doelpunten per wedstrijd

– AZ zag in de laatste 6 wedstrijden meer dan 2,5 doelpunten

– AZ ziet gemiddeld 4,1 doelpunten per wedstrijd

Live Betting NL - de #1 op live wedden