Een-tweetje! Heerenveen en Real Madrid maken geen fouten voor ruim 2 keer je inzet!

Heerenveen – Heracles: Heerenveen wint, draw no bet (1.41)
In de Eredivisie treedt ’t Fean aan tegen Heracles. Op het oog een eenvoudig te voorspellen wedstrijd, maar in de Mickey Mouse competitie genaamd de Eredivisie weet je het nooit. Heerenveen noteert momenteel een 8e positie en dat had een stuk hoger kunnen zijn. De ploeg uit Friesland speelde namelijk de laatste 4 wedstrijden gelijk en daar zat meer in.

Al met al brengt dit ze wel op slechts 1 nederlaag in de laatste 8 wedstrijden en daarmee gaat het beter dan bij tegenstander Heracles. Zij vinden zichzelf namelijk terug op een 14e positie en wonnen slechts 2 van de laatste 12 wedstrijden. Dat maakt het voor ons wel een eenvoudig te voorspellen wedstrijd; De Superfriezen pakken de punten.

  • Heerenveen staat op een 8e positie
  • Heerenveen verloor slechts 1 van de laatste 8 wedstrijden
  • Heracles staat op een 14e positie
  • Heracles won slechts 2 van de laatste 12 wedstrijden

Eibar – Real Madrid: Real Madrid wint (1.53)
Waar men de Eredivisie altijd liefkozend de Mickey Mouse competitie noemt, kunnen ze er in Spanje ook wat van. Cadiz wint van Barcelona en Real Madrid en ook Alavés was al eens te sterk voor de Madrilenen. Nu wacht Eibar en daar is de vorm ook niet bepaald naar tevredenheid. Eibar won slechts 2 van de laatste 7 wedstrijden en voor dit duel missen ze maar liefst 8 spelers!

Real Madrid staat bovendien nog keurig op een 3e positie en heeft het goede gevoel inmiddels weer te pakken. De Madrilenen wonnen namelijk de laatste 4 wedstrijden op rij. Bovendien waren dit met tegenstanders als Sevilla, Gladbach, Atlético Madrid en Athletic Bilbao niet de minste tegenstanders. Wij verwachten dat ze Eibar ook aan de zegekar binden!

  • Eibar staat op een 13e positie
  • Eibar won slechts 2 van de laatste 7 wedstrijden
  • Eibar mist maar liefst 8(!) spelers
  • Real Madrid staat op een 3e positie
  • Real Madrid won de laatste 4 wedstrijden
Live Betting NL - de #1 op live wedden