Een-tweetje! Ex-kampioenskandidaten winnen nu wel: ruim 2 keer je inzet

Sheffield – Leicester: Leicester wint, gelijkspel geen weddenschap (1.48)

Opnieuw leek Leicester bezig aan een onverwachts kampioensseizoen. De ploeg bleef maar winnen en rijgde ook Arsenal en City aan de zegekar. Echter is die stoute droom nu enigszins vervlogen en sloot Fulham dat boek, met een 2-1 zege, helemaal.

Dat boek kan echter weer nieuw leven in geblazen worden, want nu treft Leicester de nummer laatst. Sheffield, dat het eerder nog verrassend goed deed, staat dit seizoen onderaan en wist nog geen wedstrijd te winnen. Het wist daarmee in totaal de laatste 12 wedstrijden al niet te winnen en dat kan wel eens goed uitkomen voor Leicester.

– Sheffield staat onderaan in de Premier League

– Sheffield won nog geen wedstrijd in de Premier League

– Sheffield heeft de laatste 12 wedstrijden niet gewonnen

– Leicester is ondanks de nederlaag door in de Europa League

– Leicester moet zich herstellen na de nederlaag tegen Fulham

Metz – Lyon: Lyon wint (1.55)

Het Lyon van Depay, al is de vraag hoe lang nog, zal een dubbel gevoel hebben bij dit seizoen. De achterstand tot Paris is ‘slechts’ 5 punten, maar dit had zonder die 5(!) gelijke spelen zomaar een voorsprong kunnen zijn. Toch doet Lyon het behoorlijk en is het momenteel al 9 wedstrijden ongeslagen. Bovendien houden ze warme herinneringen aan tegenstander Metz.

Die tegenstander, die is de laatste weken niet zo in vor. De laatste 3 wedstrijden wisten ze al niet te winnen en een ontmoeting met Lyon is altijd een zware dobber. Dit keer zal het ze helemaal zwaar vallen, want er ontbreken maar liefst 7(!) spelers aan de kant van Metz. 

– Metz wist de laatste 3 wedstrijden niet te winnen

– Metz mist maar liefst 7 spelers

– Lyon is de laatste 9 wedstrijden ongeslagen

– Lyon won de laatste 5 ontmoetingen met Metz