Een-tweetje! Twee eenvoudige overwinningen voor bijna 2 keer je inzet!

Totale odd: 1.73

Stake: €25,- (10/10 – Bankrollmanagement aanbevolen)

Manchester United – West Bromwich: Manchester United wint  (1.33)

Zelden komt een club zo tegenstrijdig in het nieuws op hetzelfde moment als Manchester United op dit moment. Waar Paul Pogba klaagt over zijn periode bij Manchester United en Donny van de Beek als een defecte wasmachine aan de kant wordt gezet, wordt ook alles op alles gezet om Cristiano Ronaldo deze zomer binnen te halen. 

Tot die tijd zullen ze echter moeten roeien met de riemen die ze hebben en dat gaat ze, na een teleurstellende start, redelijk af. United verloor namelijk slechts 3 van de laatste 11 wedstrijden. Bij de laatste wedstrijden zaten onder andere een gelijkspel tegen CHelsea en een overwinning op Everton. Tegenstander West Bromwich daarentegen won nog geen enkele competitiewedstrijd, moest al 17 keer incasseren en scoorde pas 6 keer.

– Manchester United verloor slechts 3 van de laatste 11 wedstrijden

– Manchester United won haar laatste PL duel overtuigend van Everton

– West Bromwich won nog geen enkele competitiewedstrijd

– West Bromwich moest al 17 doelpunten incasseren en scoorde pas 6 keer

Juventus – Cagliari: Juventus wint (1.30)

De Oude Dame vertoont daadwerkelijk sporen van ouderdom deze dagen. Waar het voorheen een geoliede machine was, heeft de machine uit Turijn tegenwoordig wat opstartproblemen. De laatste weken zijn ze echter aardig op gang. Van de laatste 12 wedstrijden werd er slechts eentje verloren en Juventus won maar liefst 7 van de laatste 12 wedstrijden.


Bij Cagliari zullen ze, wanneer ze realistisch kijken, hun kansen niet bijster hoog inschatten. Niet alleen missen ze maar liefst 7 spelers voor dit duel, ze wisten ook al sinds 2009 niet meer te winnen in Turijn en verloren de laatste 4 wedstrijden op bezoek bij Juventus.

– Juventus verloor slechts 1 van de laatste 12 wedstrijden

– Juventus won 7 van de laatste 12 wedstrijden

– Cagliari won sinds 2009 niet meer in Turijn

– Cagliari verloor de laatste 4 wedstrijden op bezoek bij Juventus

– Cagliari mist maar liefst 7 spelers