Een-tweetje! Oosterburen en Gibraltar bezorgen je een ruime verdubbelaar!

Totale odd: 2.07

Stake: €25,- (8/10 – Bankrollmanagement aanbevolen)

Duitsland – Oekraïne: Duitsland wint (1.22)

Onze oosterburen komen uit in League A, groep 4 van de Nations League en dat is een verdomd gelijkwaardige groep. Hoewel Zwitserland zich vast op de kerst kan focussen, zijn de andere 3 landen namelijk nog volop in de race voor groepswinst. Duitsland volgt Spanje, dat koploper is, op 1 punt en kan Oekraïne in dit duel van zich afschudden.

Gezien de huidige vorm moet dat zeker te doen zijn. De Duitsers verloren de laatste 11 wedstrijden namelijk niet, wonnen er 6 en beschikken bovendien over een fitte selectie. Daarnaast is Oekraïne momenteel aangeschoten wild, gezien de resultaten de laatste weken niet bijzonder sterk zijn. Oekraïne verloor 4 van de laatste 5 wedstrijden en moest in die wedstrijden maar liefst 15 doelpunten incasseren. Krijgen de Duitsers het op een presenteerblaadje?

– Duitsland verloor de laatste 11 wedstrijden niet

– Duitsland won 6 van de laatste 11 wedstrijden

– Duitsland beschikt over een fitte selectie

– Oekraïne verloor 4 van de laatste 5 wedstrijden

– Oekraïne moest 15 doelpunten incasseren in de laatste 5 wedstrijden

– Oekraïne won nog nooit van Duitsland, het verloor 4 van de laatste 4 keer

San Marino – Gibraltar: Gibraltar wint (1.70)

Er zijn een paar zekerheden in het leven: Iedereen gaat ooit dood en San Marino verliest. Hoewel, we moeten daar op terugkomen. San Marino speelde namelijk recent gelijk tegen Liechtenstein, een prestatie op zich. Echter werden de andere 41 van de laatste 42 wedstrijden helaas wel verloren. San Marino zal mogelijk de doelstelling ook al hebben bijgesteld en zich nu simpelweg focussen op het scoren van een doelpuntje, gezien er in de laatste 23 wedstrijden slechts 1 keer werd gescoord.

We moeten ook niet doen alsof tegenstander Gibraltar voetbal op hoog niveau speelt, maar zij boeken wel meer resultaat. Ze wonnen 2 van de laatste 4 wedstrijden, waaronder een wedstrijd tegen San Marino. In die wedstrijd domineerde Gibraltar en kwam San Marino er niet aan te pas. Ook in dit duel wist San Marino niet te scoren. Sterker nog, ze wisten de bal niet tussen de palen te krijgen. 

– San Marino verloor 41 van de laatste 42 wedstrijden die het speelde

– San Marino wist enkel gelijk te spelen tegen Liechtenstein

– San Marino scoorde slechts 1 doelpunt in de laatste 23 wedstrijden

– Gibraltar won 2 van de laatste 4 wedstrijden

– Gibraltar won het enige onderlinge duel