Een-tweetje! Pak ruim 2 keer je inzet met Europese topploegen

In barre tijden moeten we we vasthouden aan de kleine geluksmomentjes. Daarbij kun je denken aan een zonnestraal, gezelligheid of een dagje uitslapen. Voor ons geldt dat niet, wij genieten meer van lekkere potjes op een zaterdag!

Een-tweetje! Pak ruim 2 keer je inzet met Europese topploegen

Totale odd: 2.21
Stake: €25,- (8/10 – Bankrollmanagement aanbevolen)

Burnley – Chelsea: Chelsea wint (1.58)

Ze ontdekten het bij FC Twente, lieten zich betoveren in Amsterdam en nu hebben ook de supporters van Chelsea, Hakim Ziyech in de armen genomen. Bij zijn voorgaande clubs hebben ze gezien wat een ontketende Ziyech kan doen met een club en Chelsea verkeert al niet in een slechte vorm. Chelsea is namelijk momenteel al 5 wedstrijden ongeslagen en ook Krasnodar ging eenvoudig over de knie.

Voor tegenstander Burnley komt de ontketening van Ziyech net wat te vroeg, zij hadden hem liever even ontlopen. Helemaal omdat de vorm daar al niet denderend is, gezien de ploeg al 5 wedstrijden geen overwinning heeft gezien. Van die 5 wedstrijden hebben zij er 4 verloren en ook tegen Chelsea werden 4 van de laatste 5 wedstrijden verloren.

– Burnley won de laatste 5 wedstrijden niet
– Burnley verloor 4 van de laatste 5 wedstrijden
– Chelsea is al 5 wedstrijden ongeslagen
– Chelsea won eenvoudig van Krasnodar
– Chelsea won 4 van de laatste 5 wedstrijden tegen Burnley
– Chelsea aanwinst Hakim Ziyech is los

Arminia Bielefeld – Borussia Dortmund: Borussia Dortmund wint (1.40)

In Duitsland vinden we de gevestigde orde ‘gewoon’ bovenaan. Hoewel RB Leipzig verrassend aan kop gaat, volgen Bayern en Dortmund op 1 punt. Laatstgenoemde is aardig in vorm met slechts 1 nederlaag uit de laatste 5 wedstrijden en ook tegen Zenit ging het relatief gemakkelijk. Een bijkomstig voordeel voor Dortmund is dat het niet hoefde te reizen midweeks.

Tegenstander Bielefeld mocht na de eerste 2 wedstrijden dit seizoen hopen op een flitsend seizoen, maar niets is minder waar. De weken die daarop volgden waren namelijk ‘gewoon’ de weken van een toekomstig degradant. Bielefeld won namelijk slechts 1 van de laatste 8 wedstrijden en dat deden ze tegen Köln. Niet bepaald hoopgevende resultaten wanneer je tegen Dortmund moet aantreden. 

– Bielefeld won slechts 1 van de laatste 8 wedstrijden, tegen Köln
– Bielefeld won de laatste 4 wedstrijden niet
– Dortmund verloor slechts 1 van de laatste 5 wedstrijden
– Dortmund won relatief eenvoudig van Zenit en hoefde niet te reizen
– Dortmund heeft een nagenoeg fitte selectie